ŞIRNAK / SİLOPİ - Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu

Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu

Şehit Harun Boy mah. 842. sokak No2 Silopi/ŞIRNAK
Vizyon
Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu´nun vizyonu; evlatlarımızı geleceğin bilinmeyen dünyasına hazırlamak; o dünyaya katkı sağlayacak yaşam becerileri ile donatmak.
Misyon
Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu´nun amacı; öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden; Doğaya ve çevresine duyarlı,tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, birey haklarının bilincinde olan, sorgulayıcı bakış açısına sahip, bilgiye ulaşma yollarını bilen, kendine güvenen, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, etik değerlere sahip, barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Örgün
Çarşı merkezinden dolmuşlar ile okulumuza ulaşılabilir.
Adres - Şehit Harun Boy mah. 842. sokak No:2 Silopi/ŞIRNAK
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Silopi İlçe merkezinde olup çarşıya 15 dk yürüme mesafesindedir. Şırnak İl merkezine 75 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2020-2021 Eğitim Öğretim yılı sonunda Fen Liselerine 5 Öğrencimiz, Sınav ile öğrenci alan Proje Okullarına 20 Öğrencimiz, Güzel sanatlar Lisesine 6 Öğrencimiz, Spor Lisesine 3 Öğrencimiz olmak üzere toplam 36 öğrencimiz sınavla yerleşmiştir.